počet produktů: 0
cena: 0 CZK (0 EUR)
možnosti plateb
počítadlo přístupů
online: 10
dnes: 115
týden: 715
produkty v akci
2 021 CZK (75.69 EUR)
1 200 CZK (44.94 EUR)
550 CZK (20.6 EUR)
1 043 CZK (39.06 EUR)
1 399 CZK (52.4 EUR)
nejprodávanější produkty
1 446 CZK (54.16 EUR)
1 350 CZK (50.56 EUR)
2 178 CZK (81.57 EUR)
---------------------------------------------------------------------

OSOBNÍ ÚDAJE

Ochrana osobních dat

Nákupem  v internetovém obchodě pneuvelkoobchod.cz poskytujete některé z  následujících osobních údajů jeho provozovateli, kterým je společnost Tanyta s.r.o., Ořechová 1877/13, 326 00 Plzeň (dále jen správce).

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • doručovací a fakturační  adresu
  • IČO a DIČ

Stejné údaje poskytujete i v případě registrace v internetovém obchodě. Z hlediska zpracování osobních údajů jsou případy nákupu s registrací nebo bez ní obdobné.
 

Jméno, příjmení, název společnosti, doručovací adresu a telefonní číslo využívá  správce výhradně za účelem doručení objednaného zboží. Fakturační adresu, název společnosti, IČ a DIČ pak za účelem vystavení daňového dokladu k dokončenému nákupu. E-mail je využíván pro účely  vytvoření uživatelského účtu při registraci a pro identifikaci uživatele při přihlašování na účet.  Správce uchovává výše uvedené osobní údaje po dobu 10 let. Poté budou vymazány.

Zpracování osobních údajů je prováděno zaměstnanci správce a dodavateli softwarových služeb, kteří jsou ve smluvním vztahu se správcem ve smyslu §6 zákona o ochraně osobních údajů, a jsou vázáni mlčenlivostí. Stejný smluvní typ vztahu bude mezi správcem také s možnými budoucími dodavateli softwaru a aplikací, kterých se zpracování osobních údajů může týkat.

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vyžádat si informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • údaje si pomocí uživatelského rozhraní aktualizovat nebo smazat,
  • vyžádat si smazání nebo aktualizaci těchto osobních údajů zasláním emailu,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.